dimecres, 14 d’abril del 2010

Notícia: Presentació de Castellolí Decideix!

PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA CASTELLOLÍ DECIDEIX!

Una comissió formada per veïns de Castellolí el passat divendres dia 26 de març, va organitzar la presentació de la plataforma Castellolí Decideix! per tal d’organitzar la consulta popular sobre la independència de Catalunya, van projectar un documental en el qual s’exposaven diferents opinions respecte a la qüestió plantejada. Al acabar la projecció es va obrir un col·loqui entre els assistents molt participat, en el qual tots van poder dir-hi la seva. L’objectiu d’aquesta organització és que aquesta consulta es faci amb el màxima serietat i rigor i que registri una alta participació. Van informar que la franja d’edat per exercir aquest vot és a partir dels 16 anys, que és oberta als immigrants empadronats i que s’ha d’acreditar la residència al municipi amb un document d’identificació, si en aquest hi consta un altre municipi s’haurà d’acreditar la residència amb un certificat d’empadronament. També van informar de l’opció del vot anticipat, per tal de facilitar l’exercici d’aquest dret.

Van explicar que la informació referent a la Plataforma Castellolí decideix! està a Internet, al blog, podeu adherir-vos-hi! Al mateix temps s’ha creat un grup a la xarxa social Facebook, amb el mateix nom: Castellolí decideix!

La Plataforma va convidar als assistents a sumar-se al grup i a col·laborar el dia de la votació, en les diferents activitats programades. Podeu adreçar-vos-hi per correu electrònic a l’adreça mail: castellolidecideix@gmail.com

El dia de la consulta a Castellolí serà el proper dia 25 d’abril, coincidint el dia de la data amb molts municipis de Catalunya. Estan previstes diferents activitats per tal que la jornada sigui participada per tots els veïns, xocolatada, campionat de bitlles catalanes, torneig de dòmino... i per celebrar el recompte, un final de jornada amb grup dels diables de Sitges.

Castellolí decideix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Castellolí decideix.

Castellolí decideix.