dilluns, 26 d’abril del 2010

Resultats Castellolí


Una participació del 45.8% dels cridats a les urnes s'ha mobilitzat. La comissió organitzadora local de Castellolí valora molt positivament els resultats obtinguts en la jornada d'ahir 25 d'abril. Si la xifra de participació és una mesura del volum de la veu del poble, a Castellolí ha estat eixordadora. Més enllà de la interpretació, ningú pot ignorar el clam.

La jornada d'ahir va transcórrer amb molta normalitat, els veïns van participar de les activitats previstes (que es van desenvolupar amb total normalitat i sense incidents gràcies als voluntaris que ho van fer possible), i un 45.8% dels cridats a les urnes es van bellugar per donar la seva opinió de manera directa, en pregunta de referèndum.

Els resultats: un 91,0% dels que van exercir el dret a vot van optar pel "sí", un 3,7% van optar pel "no"i un 5,3% van optar pel vot en blanc. Respecte del cens total* aquestes xifres represen un 41,7% de "sí", 1,7% de "no", un 2,4% de vot en blanc, i un 54.2% d'abstenció.

Que una iniciativa sense cap ajut ni suport institucional (amb els quals evidentment seria esperable una mobilització més normalitzada sense perdre la neutralitat ni transversalitat) reculli aquests resultats parla per si mateix.

L'enhorabona a tots els ciutadans!

*recordar que l'organització ha obert la Consulta a la franja 16/18 anys i també als estrangers residents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Castellolí decideix.

Castellolí decideix.