dilluns, 19 d’abril del 2010

Vot anticipat

El proper divendres 23 d'abril hi haurà 2 torns de vot anticipat a l'av. unió:
  • de 12h a 13h
  • de 18h a 19h
Si no podràs votar el diumenge 25 d'abril, ni tampoc el divendres 25 d'abril, pots contactar amb nosaltres i et vindrem a recollir el vot a casa: castellolidecideix@gmail.com

1 comentari:

  1. Avui és el gran dia, el dia en que el nostre poble decideix què vol ésser i què vol continuar essent. No estem molt entrenats a aquest tipus de gimnàsia democràtica però qualssevol camí, per molt llarg que sembli sempre, sempre dic, comença per un primer pas. Aquest pas és el que durem a terme molts avui, potser no tots, però de ben segur que si deixem al marge d'aquest camí les nostres diferències, l'amor cap a la terra que estimem, la llengua que defensem i la voluntat de construir quelcom de nou, ens guiarà cap a la llibertat.
    Avui és com la primera pedra d'un edifici, serà més gran o més petita, serà compacte o no, serà d'un color o d'un altre, però sense cap mena de dubte SERÀ una pedra, la primera d'un edifici.

    Consejo de Castilla, 1715:
    "Con la elección y nueva creación de Chancillería en Cathaluña y con las dependencias del Consejo que tienen las demás Chancillerías, en conformidad de las leyes de Castilla, se irán familiarizando; y tratados como Castellanos, jamás podrán tener motivo de queja ni desear otro govierno."

    VISCA CATALUNYA, Castellolí...decideix!

    ResponElimina

Castellolí decideix.

Castellolí decideix.